Ruilen en garanties

Veel artikelen van Sadeza zijn handgemaakt. Daarom kunnen de artikelen iets afwijken van de foto op de website. Verder zijn de materialen waar wij mee werken zorgvuldig geselecteerd. Het gebruikte goud- en zilverkleurige metaal is niet gemaakt van edelmetaal zoals goud of zilver. Uiteraard is alles wel nikkelvrij. Verder maken wij veel gebruik van natuurlijke materialen zoals, leer, hout, veren, bot, en edelstenen.

Garantie:

Omdat onze artikelen gemaakt zijn van (nikkelvrije) metalen, kunnen deze verkleuren. Daarom adviseren wij om de sieraden niet in aanraken te laten komen met water, zeep en crème`s. Hierdoor kunnen de sieraden verkleuren. Wij geven geen garantie op verkleurden metalen. ook geven we geen garantie op gebroken rijgmateriaal zoals elastiek, draad, of leer. Wij werken veel met veren, deze zijn kwetsbaar, dus doe hier voorzichtig mee. Wij geven geen garantie op gebroken veren.

Ruilen en retourneren:

Uiteraard is het mogelijk om artikelen te ruilen of retourneren als het tegenvalt of niet past.

Hiervoor hanteert Sadeza de volgende regels:

Artikelen mogen alleen onbeschadigd geretourneerd worden in originele verpakking.

De klant is zelf aansprakelijk voor de retourzending en voor juiste vermelding van de bankgegevens.

Sadeza is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van uw ruiling of retournering in de post.
Tip: verzend het pakketje met track and trace.

Retourkosten worden door Sadeza niet vergoed.

Gelieve binnen de 14 dagen eerst contact op te nemen met Sadeza.

Je dient het retour-formulier ingevuld samen met je factuur (kopie mag ook) met het artikel terug te sturen naar het adres genoemd op het retourformulier (tevens vermeld op onze Sadeza contact pagina).